Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ.

             

                           ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
                                              


Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Ο ΚΑΟΔ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ

Μόνο έκπληξη δεν μας προκάλεσε η επιστολή παραίτησης του ΔΣ του ΚΑΟΔ, την οποία διαβάσαμε σε διάφορες ιστοσελίδες και έντυπα. Απεναντίας ήταν  αναμενόμενη, ίσως και επιβεβλημένη. Για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό μπάσκετ και γνωρίζουμε το πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθει οικονομικά η διοίκηση μιας ερασιτεχνικής ομάδας, αντιλαμβανόμαστε τις τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις που έχει μία επαγγελματική ομάδα .Η διοίκηση του ΚΑΟΔ έχει πετύχει έναν άθλο στο ελάχιστο διάστημα των τεσσάρων χρόνων, διότι ανέλαβε μία ομάδα  στη Β’ Εθνική και σε τέσσερα χρόνια κατόρθωσε να πετύχει  δύο ανόδους, με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά, στην οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία.  Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία του ΚΑΟΔ είναι ότι κατάφερε  να μην  έχει οικονομικές εκκρεμότητες και να είναι ένα από πιο συνεπή και οργανωμένα σωματεία της Ελλάδας. Αυτή η επιτυχία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε έναν άνθρωπο που δεν γεννήθηκε,  ούτε μεγάλωσε στη Δράμα. Έναν χαρισματικό άνθρωπο, που με κύρια στοιχεία του χαρακτήρα του, τη σεμνότητα και την ταπεινότητα, οραματίστηκε, σχεδίασε και πραγματοποίησε την επιτυχία της ομάδας.  Η επιτυχία του αυτή ωφέλησε και θα ωφελήσει την πόλη μας . Ο άνθρωπος αυτός, που τονίζουμε ότι δεν είναι Δραμινός, πέτυχε τους στόχους που έθεσε,  με ελάχιστη βοήθεια από όλους εμάς τους Δραμινούς. Στο σημείο που έφτασαν τα πράγματα είναι επιβεβλημένο  να συσπειρωθούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε γύρω του, προσπαθώντας αρχικά να τον πείσουμε να μην παρατήσει την προσπάθεια που άρχισε. Στη συνέχεια, θα πρέπει ο καθένας από εμάς  να συνδράμει στην προσπάθεια  για οικονομική στήριξη της ομάδας, γιατί ο ΚΑΟΔ είναι υπόθεση όλων μας. Ο ΚΑΟΔ είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλης μας και θα πρέπει να διαφυλαχτεί σαν κόρη οφθαλμού. Η ομάδα πιστεύουμε ότι μπορεί να  σταθεί στα πόδια της,  μόνο εάν το γήπεδο είναι γεμάτο από Δραμινούς φιλάθλους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Ας βοηθήσουμε τον ΚΑΟΔ αγοράζοντας όλοι από ένα εισιτήριο διαρκείας και έπειτα ας σκεφτούμε  με ποιους άλλους τρόπους μπορούμε να κάνουμε την ομάδα μας δυνατότερη.  Ο στόχος της προπώλησης χιλίων (1000) εισιτηρίων διαρκείας νομίζουμε ότι είναι εφικτός. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τον ξεπεράσουμε.
Σαν ελάχιστη οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια του ΚΑΟΔ, δηλώνουμε ότι θα προβούμε συμβολικά στην αγορά δέκα (10) εισιτηρίων διαρκείας του ΚΑΟΔ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά και ας αποδείξουμε στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι οι Δραμινοί, όταν είναι ενωμένοι, μπορούν να κάνουν θαύματα.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ στέκεται δίπλα στον άνθρωπο που ανέστησε τον ΚΑΟΔ και δεσμεύεται να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις σε μια πανδραμινή προσπάθεια διάσωσης του ΚΑΟΔ. Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον αναμορφωτή του ΚΑΟΔ και να του τονίσουμε τα εξής :
     ΒΑΣΙΛΗ, ΟΛΗ Η ΔΡΑΜΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ, ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ  ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ.

             ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ



            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
            Ι. ΣΙΑΜΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου