Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΚΑΟΔ.


Με μπροστάρη τον Δήμαρχο

Ο Δήμαρχος Δράμας, Κυριακος Χαρακίδης, θα αποτελεί μπροστάρη της προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο του ΚΑΟΔ.
Συγκεκριμένα με δική του πρωτοβουλία θα γίνει στράτευση παλιών παραγόντων της ομάδας και φορέων της πόλης στην γενική συνέλευση της Τετάρτης (10/08).

Μία γενική συνέλευση του ΚΑΟΔ που μόνο τυχαίο δεν είναι ότι θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών οι ιθύνοντες της ομάδας του ΚΑΟΔ ουσιαστικά με την ανακοίνωσή τους προανήγγειλαν την αποχώρησή τους βλέποντας να μην υπάρχει η απαιτούμενη ανταπόκριση από τους τοπικούς φορείς.

Μία ανταπόκριση που δεν υπήρξε στον απαιτούμενο βαθμό ούτε ακόμη και στην περσινή αγωνιστική περίοδο όπου η ομάδα της Δράμας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 και πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Α1.

Ακόμη και η επιστροφή του ΚΑΟΔ στην μεγάλη κατηγορία δεν αγκαλιάστηκε στο δίμηνο που ακολούθησε όπως αναμενόταν με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να μην έχει συσταθεί η νέα ΚΑΕ.

Μία στάση που μόνο προς τιμή της χορηγικής προσπάθειας που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα στην περσινή αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Τσακτσαρλής δεν ήταν που αναμένει να δει στήριξη για να συμβάλλει και πάλι και στην Α1.

Όσο για το θέμα του Φώτη Τακιανού και της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ παραμένει ανοιχτό. Ωστόσο κι αν οι ενδείξεις δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν ακόμη τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο και δεδομένο.
ΠΗΓΗ:sport24.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου