Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΙΤΑΝΩΝ.


Τα νέα των Τιτάνων στους άνδρες.


titanes-logoΜε μεγάλη χαρά και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ο προπονητής των Τιτάνων Νίκος Γρηγοριάδης είδε τον Αδαμόπουλο Γρήγορη να επανέρχεται στις τάξεις των Τιτάνων . Ο ύψους 1,87 guard θα είναι ένα από τα νέα παιδιά που θα βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια των Τιτάνων να καθιερωθούν στις Εθνικές κατηγορίες. Τα νέα πρόσωπα που θα έχουν στο φετινό roster είναι αρκετά αφού θα προωθηθούν παίχτες από το εφηβικό και με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων ,από τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών οπού γίνετε σπουδαία δουλεία, που θα δώσουν πνοή και όραμα στους Δραμινους καλαθοσφαιριστές. Το επόμενο βήμα είναι να καθιερωθεί ότι οι Τιτάνες θα έχουν στο roster τους παίχτες από τα τμήματα ανάπτυξης με στόχο την ανάδειξη ΔΡΑΜΙΝΩΝ καλαθοσφαιριστών.......


....Ο προπονητής των Τιτάνων και επί χρόνια προπονητής του ΚΑΟΔ κ. Νίκος Γρηγοριάδης και ο νέος πρόεδρος των Τιτάνων κ. Γιάννης Σιαμπος έχουν θέσει σαν πρωτεύοντα στόχο την εισαγωγή και προώθηση νέων παιδιών , με ταλέντο και διάθεση για δουλεία, στην ανδρική ομάδα.
‘Η ομάδα των Τιτάνων θα αποτελεί το φυτώριο των δραμιών καλαθοσφαιριστών με απώτερο στόχο την δημιουργία παιχτών που θα διακριθούν στις μεγάλες κατηγορίες’ δήλωσε ο κ. Νικος Γρηγοριάδης. Νέα παιδιά ,λοιπόν, όπως ο 17χρονος Άγγελος Καραϊσκάκης ,και ο16χρονος Μάκης Γαιτανίδης θα προσπαθήσουν να πατήσουν γερά στη Γ’ Εθνική και να μπορέσουν να συνυπάρξουν μαζί με τους έμπειρους Δραμινους παίχτες των Τιτάνων , που στήριξαν την περσινή πολλή δύσκολη πορεία.
Οι προπονητές και οι έμπειροι παίχτες της ομάδας έχουν δύσκολο έργο και ευθύνη μεγάλη απέναντι στους νέους αθλητές που θα προσπαθήσουν να γίνουν οι επόμενοι πρωταγωνιστές στην Δραμινη ομάδα και οφείλουν να είναι στυλοβάτες αυτής της δύσκολης προσπάθειας . Φυσικά τα νέα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά , με συνέπεια και υπομονή για να δικαιώσουν αυτούς που τους πιστεύουν .

ΠΗΓΗ:draminaspor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου