Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ.

Δημοσιεύθηκαν σήμερα Πέμπτη (14/07) στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.basket.gr  οι νέες ειδικές προκηρύξεις για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ με δύο σημαντικές αλλαγές.

Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με την ημερομηνία έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία ορίστηκε να είναι στις 23.10.2011, μια εβδομάδα  αργότερα από την έναρξη της περσινής  αγωνιστικής περιόδου και από ότι συνηθίζεται να ξεκινάει το πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήρωση για τις ομάδες του Βορρά θα πραγματοποιηθεί στις 26.08.2011 στις 13:00  στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.
Η δεύτερη και  ακόμη πιο σημαντική αλλαγή αφορά την υπόθεση-άνοδος στη Β΄ Εθνική, την οποία δεν θα απολαμβάνουν μόνο οι πρωταθλητές των ομίλων όπως ίσχυε τα τελευταία χρόνια αλλά και όσες ομάδες καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση

Αυτή η εξέλιξη θα βοηθήσει στο να δούμε ένα ακόμα  πιο δυνατό πρωτάθλημα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κίνητρο αφού πολλές ομάδες παραπονιόντουσαν-δικαιολογημένα- ότι είναι  άδικο κατα κάποιον τρόπο να ανεβαίνει μόνο ο πρώτος.

Οι αγώνες μπαράζ για ενδεχόμενη άνοδο σε περίπτωση κενής θέσης στη Β΄ θα γίνονται πλέον με τη συμμετοχή των ομάδων που θα έχουν καταλάβει στο τέλος του πρωταθλήματος τις θέσεις 3-4 στους τέσσερις ομίλους της κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αλλάζει το υπάρχον σύστημα αναφορικά με το θέμα  του υποβιβασμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου