Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

ΕΟΚ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΛΟΥΔΗ ΣΤΟ ΕΟΚ WEBRADIO

                           Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο παίκτης της ΔΕΚΑ (National League 1, 3ος όμιλος), Ανδρέας Λουλούδης, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του ΕΟΚ WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για τον λόγο που πήγε στη ΔΕΚΑ: «Με πλησίασαν, ειδικά και λόγω του ότι γνωρίζω τους κόουτς Χατζηβρέττα και Νικολαΐδη, και θεώρησα ότι είναι απ’ τις καλύτερες επιλογές που έχω. Η νοοτροπία τους είναι σαν κολλέγιο και όλο το σύστημα εδώ είναι πολύ επαγγελματικό και σοβαρό. Θεώρησα ότι θα ήταν απ’ τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον μου».

Για τους φετινούς στόχους της ΔΕΚΑ: «Ξεκινήσαμε με το δεξί. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, με πολύ νεαρά παιδιά. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι αρκετά υψηλές, διότι είμαστε μια παρέα όλοι μαζί και δουλεύουμε καθημερινά. Δεν υπάρχει φορά που να μην είναι όλοι παρόντες στην προπόνηση, αφοσιωμένοι και σοβαροί στη δουλειά τους. Οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι αρκετά υψηλές, αλλά παίζουν πολλά ρόλο, η τύχη, οι τραυματισμοί. Έχω πολύ θετικές σκέψεις για το μέλλον της ομάδας αυτήν τη χρονιά. Η νοοτροπία μας είναι κάθε μέρα στη δουλειά, να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Δε μας ενδιαφέρει τόσο το μακρινό μέλλον, θέλουμε κάθε μέρα να είμαστε συνεπείς στη δουλειά μας και να “μεταφράζουμε” τα πράγματα του προπονητή μας μες στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν».

Για το τριετές πέρασμά του απ’ το NCAA και το Κονκόρντια Σικάγο: «Η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε πάρα πολύ, ίσως ήταν απ’ τις σημαντικότερες κινήσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, γιατί ο τρόπος που δουλεύουν εκεί και που έχουν το μπάσκετ στην καθημερινότητά τους σε εξελίσσει σαν παίκτη και νοητικά και παικτικά. Έχουν και τις εγκαταστάσεις, τα γυμναστήρια, τα γήπεδα, τα οποία είναι προσβάσιμα τις περισσότερες ώρες τις ημέρας και μπορείς να δουλέψεις το παιχνίδι σου καθημερινά. Έχεις και ανθρώπους από πάνω σου που σε βοηθούν να εξελιχθείς. Αυτό ήταν το σημαντικότερο για ‘μένα, είχα ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελίξω το παιχνίδι μου και έφτασα σε ένα επίπεδο που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να έφτανα αν παρέμενα στην Ελλάδα μετά το λύκειο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου