Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Πρόδρομος Ταχυρίδης: Το διαμαντάκι που του αρέσει να ποστάρει

 Ο δραμινός Πρόδρομος Ταχυρίδης είναι από εκείνους τους παίκτες που ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στις διοργανώσεις της ΕΟΚ που είναι για παίκτες κάτω των 18 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα όπου και έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα. Έχει αγωνιστεί σε Τιτάνες Δράμας, αλλά και στις ακαδημίες του Προμηθέα. Ακόμα, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο πανελλήνιο κάτω των 16 ετών, πριν περίπου δυο χρόνια.

Τότε δέχτηκε κάποιες καλές προτάσεις, καθώς μεταξύ άλλων ενδιαφέρθηκαν για εκείνον ομάδες από τη Λιθουανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Ακόμα, ενδιαφέρθηκαν τόσο ο Άρης, όσο και ο ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να πείθεται από το πλάνο του «Δικέφαλου του Βορρά» και να γίνεται κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Το Rising Stars U18 είναι στην τρίτη φάση του. Ο Πρόδρομος Ταχυρίδης συνεχίζει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις που αποτυπώνονται και στα στατιστικά στοιχεία. Με την ομάδα του ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη 6 αγώνες και η παρουσία του είναι τρομερή. Εκεί άλλωστε είναι και το «μυστικό» του παίκτη. Κάνει πράγματα στο παρκέ που δεν εμφανίζονται σε αριθμούς, γιαυτό άλλωστε είναι και από αυτούς που ξεχωρίζουν.

Πηγή:ebasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου