Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ Ρ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ

Αριστερά Παν. Γιαννάκης- δεξιά Ραδής Θεοδωρίδης
Ο έμπειρος και καταξιωμένος Δραμινός καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής Ραδής Θεοδωρίδης,
προπονητής και ιδρυτής του Απόλλωνα Δράμας, αναλαμβάνει  την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανσεραικού που
συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Βιογραφικό του Ραδή Θεοδωρίδη

Γιος μεταναστών του Γεωργίου και της Μαρίας Θεοδωρίδη. Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1965 και από μικρή ηλικία ζει στη Δράμα την οποία θεωρεί ιδιαίτερη πατρίδα του. Είναι πατέρας δύο αγοριών του Γιώργου, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και του Δημήτρη, φοιτητή στο Αίγιο στο τμήμα Φυσικοθεραπείας
 Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος του τμήματος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 1998. Παρακολουθεί το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών για Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Φυσικής Αγωγής  στην «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» στα ΤΕΦΑΑ των Πανεπιστημίων Δημοκρίτειου και Θεσσαλίας.
 Προπονητής Καλαθοσφαίρισης και διοργανωτής ποικίλων εκπαιδευτικών  δράσεων για τους αθλητές του προσβλέποντας  στην προαγωγή του αθλητικού ήθους.
 Διαθέτει επιμόρφωση σε θέματα σχετικά με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό  και  την εκπαίδευση έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναφορικά με καινοτόμες μεθοδολογικές και διδακτικές προσεγγίσεις. Έχει διδάξει και ο ίδιος ως επιμορφωτής σε σεμινάρια Φυσικής Αγωγής και Ολυμπιακής Παιδείας.
Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Γερμανικά και Αγγλικά.
Μέλος της συντακτικής επιτροπής του επιστημονικού, εκπαιδευτικού περιοδικού «Εκπ@ιδευτικός Κύκλος».
Έχει επιχειρηματική εμπειρία και διοικητικές – οργανωτικές ικανότητες καθώς έχει εργαστεί ως αντιπρόσωπος υπηρεσιών Ταχυμεταφορών της ACS Courier και της Γενικής Ταχυδρομικής, αλλά και ως Ασφαλειομεσίτης.
Το 2004 συμμετείχε ως Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 και οργάνωσε εκδηλώσεις για την Ολυμπιακή Παιδεία και τον Εθελοντισμό. Έχει συμμετάσχει στην ομάδα αξιολόγησης του βιβλίου της Ολυμπιακής Παιδείας «Από τη Θεωρία στην Πράξη» του ΥΠΕΠΘ – ΑΘΗΝΑ 2004.
Την περίοδο 2012-2018 διατέλεσε Υπεύθυνος της Ομάδας Φυσικής Αγωγής στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Δράμας.
Κατά τη σχολική χρονιά 2018-19 δουλεύει σε σχολεία της Ελευθερούπολης. Σε όλες τις θέσεις που δραστηριοποιείται προσφέρει τις υπηρεσίες του με στόχο την ουσιαστική συμβολή και την αναβάθμιση του ρόλου της Φυσικής Αγωγής στο δημόσιο σχολείο.

Περισσότερα εδώ https://www.anexartitos.gr/mpasket-panserraikos-kri-kri-allagi-skytalis-paraitisi-kokolioy-analamvanei-o-theodoridis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου