Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

3 ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ.

  Αυξήθηκε η εκπροσώπηση από 2 σε 3 για τους Δραμινούς αθλητές στον Π. Σ. Ευκαρπίας και στην Γ΄Εθνική, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους 3 σωματοφύλακες της. Και οι 3 αγωνίστηκαν στους Τιτάνες Δράμας στο παιδικό, εφηβικό και στο Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου.


Φωτογραφία του χρήστη Π.Σ. Ευκαρπίας.
Ο ΒΑΡΔΗΣ ΓΑΙΤΑΝΗΣ

Αναλυτικά ο 19χρονος Δραμινός play maker Βαρδής Γαιτάνης, μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε στην ίδια ομάδα, ανανέωσε την συνεργασία του και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας του:
<<Η Ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Καλαθοσφαιριστή Βαρδή Γαϊτάνη! 🏀🏀🏀 Βαρδή σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδo με υγεία!>>






Ο ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΖΙΟΣ
Ο δεύτερος της παρέας που ανανέωσε την συνεργασία του είναι ο Θέμης Μπάζιος. Ο 20χρονος Δραμινός shooting guard που φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και ήταν βασικός παίκτης της Κ20,  θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευκαρπία για 2η χρονιά ελπίζοντας να καθιερωθεί στην Ανδρική ομάδα.

















Φωτογραφία του χρήστη Π.Σ. Ευκαρπίας.
Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
         Ο 3ος Δραμινός παίκτης είναι ο 19χρονος shooting guard Θόδωρος Γρηγοριάδης που μεταγράφηκε φέτος στην ομάδα της Ευκαρπίας από το Στρατώνι.Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδα του.
<<Συμφώνησε ο Θόδωρος Γρηγοριάδης και θα ενισχύσει την ανδρικη μας ομάδα καθώς και την κ20 στην περιφέρεια. Είναι γεννημένος το 1998 έκανε τα πρώτα του βήματα στους Τιτάνες Δράμας και πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Στρατωνίου, Καλωσήρθες Θοδωρή καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία! 🏀 🏀 🏀>.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου