Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΕΣΕΣΙΔΟΥ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟΝ Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

                                                      
Η Δραμινή Γεωργία Κεσεσίδου των Τιτάνων Δράμας,
μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε και μάλιστα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στην Α΄ΕΚΑΣΘ, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα χρονιά στον Π.Σ. Ευκαρπίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της
<<Η ομάδα του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας, της αθλήτριας Κεσεσίδου Γεωργίας για άλλη μια χρονιά (αποκτήθηκε με ένα χρόνο υποσχετική από τους Τιτάνες Δράμας) . Πριν από την περσινή χρονιά ,όπου αγωνίστηκε με την ομάδα μας, η Γεωργία αγωνίστηκε στους Τιτάνες Δράμας από όπου κ ξεκίνησε και στον Ηρακλή . Πρόκειται για μία παίκτρια που καλύπτει τις θέσεις "2" και "1".
Είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.75. Στην περσινή χρονιά όπου αγωνίστηκε,πέρα από τις ικανότητες της ως παίκτρια εκτιμήθηκε ,κυρίως,το εξαίρετο ήθος και ο χαρακτήρας της,Αυτά λοιπόν, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας που ακολουθεί ο Σύλλογος τα τελευταία 2 χρόνια,Με σκοπό οι παίκτριες των υποδομών να έχουν παραδείγματα μιας υγειούς ομάδας.Την ξανακαλωσορίζουμε, λοιπόν, στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου