Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ο Β. ΚΑΡΑΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

 
Ο  Β. ΚΑΡΑΤΣΟΜΠΑΝΗΣ Νο 6 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
                           

Με νέο προπονητή στον πάγκο θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών στο μπάσκετ στον 2ο όμιλο του Βορρά η ομάδα των Τιτάνων Δράμας.
 Μετά την οριστική απόφαση της Γιάννας Μυλωνά να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, η διοίκηση του συλλόγου κατευθυνόταν προς δύο πλευρές. Η μια ήταν να μη δηλώσει συμμετοχή στην Α2 και να κατέβει με τις κορασίδες στο τοπικό και η δεύτερη περίπτωση που επικράτησε τελικά να συνεχίσει κανονικά την πορεία της στην Α2 με νέο προπονητή. Μετά από διαδοχικές συσκέψεις και κρούσεις σε προπονητές, η διοίκηση κατέληξε στην λύση του Βαγγέλη Καρατσομπάνη που έχει δουλέψει με επιτυχία στο παρελθόν σε γυναικεία τμήματα και προκρίθηκε ως η καλύτερη λύση.
Παράλληλα ο Β. Καρατσομπάνης θα αγωνισθεί και στο Ανδρικό τμήμα των Τιτάνων Δράμας, την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Το βιογραφικό του νέου προπονητή
Ο νέος προπονητής των Τιτάνων ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2010 στο παιδικό του  Γ.Σ. Ελευθερούπολης, το 2011 έως το 2016 ήταν προπονητής κορασίδων – νεανίδων – γυναικών στους Πάνθηρες Καβάλας, ενώ το 2014 – 2015 πήρε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα εκασαμάθ κορασίδων, το 2016 πρώτη θέση στο πρωτάθλημα εκασαμάθ κορασίδων και δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων. Ως παίκτης αγωνίστηκε στην Ένωση Καβάλας, Αγία Βαρβάρα Καβάλας, Γ.Σ. Ελευθερούπολης , Τιτάνες Δράμας Γ εθνική και στη Β εθνική ΓΑΣ Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου