Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ.

                 ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 59-45


  Κέρδισαν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους, για την φετινή περίοδο οι Τιτάνες, χωρίς να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση. Η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο σχεδόν το πρώτο ημίχρονο και μόνο στο τελευταίο λεπτό οι παίκτριες της Δραμινής ομάδας πέρασαν μπροστά . 
  Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα πήγαν καλύτερα για την Δραμινή ομάδα αλλά η Καλαμαριά ακολουθούσε από κοντά. Μόνο στο τέλος κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και να φύγει το άγχος. 
  Η Ε. Γαιτάνη αγωνίστηκε με ίωση και στην ομάδα της Καλαμαριάς αγωνίστηκε η περσινή play maker των Τιτάνων Μαρία Αραμπατζή.
  Με τη νίκη αυτή η ομάδα των Τιτάνων τερματίζει στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξάρτητα τι θα κάνει την επόμενη αγωνιστική στην Λάρισα και θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ τον 2ο του νοτίου ομίλου για την άνοδο στην Α΄1.


Δεκάλεπτα: 8-13, 20-18, 37-33, 59-45
Διαιτητές:  Κολοκυθάς-Ζαχαριάδης
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Μυλωνά): Γαϊτάνη, Στάικου 4, Φούντα, Γιαντσιώρη 14, Πελτέκη 16(3), Κουτούση 21, Δημητρακούδη 4, Κυριακίδου, Αλεξοπούλου, Χατζησάββα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. (Νομικός): Ζαμπέτογλου, Αραμπατζή 2, Μαργαρίτη 9, Καλαντίδου 12, Ροζανίτη, Παλλάνη 8(2), Καζαντζή 7, Σπανούδη, Καϊμακτσή 7, Μωϋσιάδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου