Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ- ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 59-64 παρ.(52-52 κ.α.)


Απόδραση από τις Σέρρες με μεγάλη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Και αυτό γιατί οι παίκτριες των Σερρών και ο πάγκος τους δεν κατέβηκαν στο παιχνίδι για να αγωνιστούν, να παίξουν μπάσκετ. Είχαν διαγωνισμό μεταξύ τους ποιά θα κάνει το πιό σκληρό φάουλ στις παίκτριες των Τιτάνων, ποιά θα βρίσει και ποιά θα φερθεί πιό ανόητα στους διαιτητές. Ο δε πάγκος δέχτηκε 3 τεχνικές ποινές με συνεχείς απαράδεκτες διαμαρτυρίες.
Αγωνιστικά η ομάδα της Δράμας ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι. Στο τέλος του παιχνιδιού αποβλήθηκαν με 5 φάουλ οι Κουτούση και Πελτέκη και δεν αγωνίστηκαν στην παράταση.  Η Μπακιρτζίδου ισοφάρισε με καλάθι και φάουλ με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού. Στην παράταση << μίλησε>> η Ελευθερία Γαιτάνη που έβαλε 11 από τους 12 πόντους της ομάδας της και οδήγησε τους Τιτάνες στην πολύτιμη νίκη.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους 2 διαιτητές που κράτησαν το παιχνίδι και προστάτευσαν τις παίκτριες των Τιτάνων από τις απαράδεκτες ενέργειες  ορισμένων παικτριών των Σερρών και του πάγκου τους.
Δεκάλεπτα: 16-14, 26-33, 35-42, 52-52 (κ.α.), 59-64
Διαιτητές: Μπίκης-Εμμανουήλ
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (Κηρύκος): Μαραγκού 3, Τόγα 2, Μπακιρτζίδου 23, Τζιαμπάζη 6(2), Χωλοπούλου Ν. 8(1), Χωλοπούλου Μ. 4, Πρόικου 8(2), Γκλεζάκη 5.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Μυλωνά): Γαϊτάνη 19(1), Στάικου 3(1), Γαϊτανίδου, Κεσεσίδου, Φούντα, Γιαντσιώρη 7, Πελτέκη 19, Κουτούση 16, Δημητρακούδη, Κυριακίδου, Αλεξοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου