Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ BASKETNET.GR

Η παρουσία Μπήτη και η ΚΕΔ


Ο έμπειρος Δημήτρης Μπήτης και οι Βασίλης Μπίκας, Στέφανος Μαγκλογιάννης “ακτινογραφούνται” από ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ για τα έργα και τις ημέρες τους στην φετινή Α1.

Κι αν ο Μπήτης με την εμπειρία του πέτυχε να έχει πολύ καλές διαιτησίες, οι άλλοι δυο είχαν καλές αλλά και κακές στιγμές...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΗΤΗΣ
Α1 Εθνικής
Σύνδεσμος: Αν. Μακεδονίας
Ημερ./Γέννησης: 1969


ΣΦΥΡΙΞΕ: 15 παιχνίδια στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και 3 ματς στα πλέι οφ. 
Διαιτητής με σημαντική εμπειρία, αλλά όχι από τους καλύτερους έλληνες ρέφερι. Συνολικά πάντως έκανε μια καλή χρονιά, καθώς οι διαιτησίες του ήταν θετικές και δεν προκάλεσαν διαμαρτυρίες. Μάλιστα, είχε κια πολύ καλές στιγμές με κορυφαία όλων την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής Περιστέρι-Απόλλων. Εκεί, αν και πρώτος ρέφερι ήταν ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στο φινάλε “σφράγισε” την αναμέτρηση με τις αποφάσεις του που ήταν σωστές. Συγκεκριμένα, στα τελευταία δευτερόλεπτα και με τον αγώνα να είναι στον πόντο υπέδειξε ορθώς φάουλ του Χάινς στον Λιανό και στην συνέχεια στα 3.8'' πριν το φινάλε έδωσε επιθετικό φάουλ του Έρικ ΜακΚόλουμ στον Παπαντωνίου. Απόφαση πολύ σωστή, καθώς ο Αμερικανός απώθησε με το δεξί χέρι τον άσο του Περιστερίου, ενώ στο άουτ που ακολούθησε οι γηπεδούχοι με καλάθι του Ντουάιτ Θορν πήραν τη νίκη ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή.
Ο Μπήτης έπαιξε και τρία παιχνίδια στα πλέι οφ στα οποία είχε καλή παρουσία. Στην κανονική περίοδο σφύριξε 2 φορές ως πρώτος και άλλη μια στα πλέι οφ, επτά φορές ως δεύτερος και άλλη μια στα πλέι οφ και πέντε φορές ως τρίτος και άλλη μια στα πλέι οφ.
Η ΚΕΔ τον εμπιστεύτηκε σε 18 συνολικά παιχνίδια την φετινή χρονιά και την δικαίωσε με την αγωνιστική του παρουσία. Ίσως η καλύτερη χρονιά του Δημήτρη Μπήτη στην Α1.

ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου