Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄1 ΑΝΔΡΩΝ

Ίκαρος - ΚΑΟΔ 80-74


Ο Ίκαρος Καλλιθέας δεν είχε αντίπαλο για ένα ημίχρονο στο κλειστό της Γλυφάδας, απέκτησε μία πολύ μεγάλη διαφορά και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας έτσι τη νίκη με 80-74. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Φαγιέ και Βρκιτς οι οποίοι πέτυχαν από 16 και 19 πόντους αντίστοιχα, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Αλέξης Κυρίτσης, ο οποίος πρόσθεσε άλλους 14 πόντους.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το πάνω χέρι στο σκορ, βρίσκοντας τους διαδρόμους στην επίθεση, κυρίως με τον Φαγιέ, ο οποίος ήταν ο απόλυτος άρχοντας κάτω από τα καλάθια. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους προς το καλάθι της ομάδας του Γιώργου Καλαφατάκη που παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένο έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Καλλιθέας να προηγείται με 20-15.
Στη συνέχεια η διαφορά μεγάλωσε για τον Ίκαρο που ανέβασε κι άλλο ρυθμούς. Ο Φαγιέ βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και ήταν πραγματικά ασταμάτητος, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Βρκιτς. Οι δυο τους σημείωσαν τους 30 πόντους της ομάδας τους στο πρώτο, ενώ η διαφορά ξέφυγε, καθώς το 54-23 του πρώτου μισού του αγώνα δεν έδινε καμία ελπίδα στην ομάδα της Δράμας για διπλό.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο και να κατεβάσουν όσο μπορούσαν τη διαφορά απέναντι στον Ίκαρο. Μάλιστα, τα κατάφεραν, χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα και τις λύσεις που βρήκαν στον επιθετικό τομέα. Ο Ίκαρος υπέστη "μπλακ άουτ" και έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει στην αντεπίθεση του ΚΑΟΔ με αποτέλεσμα το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί με 67-46.
Η αντεπίθεση της ομάδας της Δράμας συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, αλλά ο… δρόμος που είχε να καλύψει ήταν μεγάλος και μακρύς. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, καθώς οι γηπεδούχοι έβαλαν τα καλάθια που χρειαζόντουσαν με τον Αλέξη Κυρίτση και έφτασαν στην επικράτηση με 80-74 και την κατάκτηση των δύο βαθμών.
Τα δεκάλεπτα: 20-15, 54-23, 67-46, 80-74.
ΙΚΑΡΟΣ (Καλαφατάκης): Στρναντ, Λαρεντζάκης 3, Κυρίτσης 14, Βρκιτς 19 (1), Φαγιέ 16 (2), Γκίμπσον 9 (2), Γιαννακίδης, Αγαδάκος 4, Σίμτσακ 6, Πάντιτς 9.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Νόουλες 20 (4), Καλαϊτζίδης, Ακεψιμαΐδης, Μπένας 5, Μισέλ 4, Μπάβτσιτς 10 (1), Κακαρούδης 12 (1), Ζάρας 5 (1), Ιωάννου, Πάλμερ 5, Ρόου 13 (3)
basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου