Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ


Κύπελλο Ανδρών: Παναθηναϊκός-ΚΑΟΔ, Καβάλα Ολυμπιακός
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ζευγάρια που αναδείχθηκαν είναι Παναθηναϊκός-ΚΑΟΔ και Καβάλα-Ολυμπιακός. Οι αγώνες θα γίνουν στις 22 Δεκεμβρίου.
Το «παρών» έδωσαν για την ΕΟΚ ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο ταμίας Δημήτρης Μπασούρης και το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, Άριστείδης Γολέμης. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Μάνος Παπαδόπουλος, τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Σταυρόπουλος και την Δράμα ο Άρης Ιωαννίδης.
Ο τελικός θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου.

Π. Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ): Ελπίζουμε φέτος να μην έχουμε «πολεμικές επιχειρήσεις». Στον προηγούμενο τελικό είχαμε μία πολύ καλή διεξαγωγή αγώνα. Ελπίζουμε φέτος να πετύχουμε ξανά το ίδιο με τη συμπαράσταση των Σωματείων και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αν φθάσουν στον τελικό για να μπορέσουμε να έχουμε ένα διεξαγωγή αγώνα σε πολύ καλό επίπεδο και όσο μπορούμε να έχουμε παρουσία περισσότερων φιλάθλων. Αυτό εξαρτάται από εμάς τους ίδιους. Για τον πιθανό αριθμό φιλάθλων σε έναν ενδεχόμενο τελικό μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων δεν μπορώ να σας πω από τώρα αν θα ισχύσει το «900» και «900». Όλα θα εξαρτηθούν από τις συνθήκες που θα επικρατούν εκείνο το χρονικό διάστημα. Όσον αφορά το γήπεδο του Ελληνικού είναι η πιθανότερη επιλογή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου