Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δύο φιλικά για το Παιδικό

Φιλικών συνέχεια για το παιδικό των Τιτάνων, αυτήν τη φορά μέσα στην Καβάλα, όπου πραγματοποίησε δύο αγώνες με Αστέρα και Ένωση αντίστοιχα, και μάλιστα συνεχόμενους.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 29/09 αναμετρήθηκε με τον Αστέρα στις 15:00 στα Ποταμούδια, με τελικό σκορ 51-56 υπέρ των Τιτάνων, και στη συνέχεια στις 17:00 με την Ένωση, όπου ηττήθηκε με 62-41.
Ο προπονητής των Τιτάνων είχε την ευκαιρία να κάνει μια τελική δοκιμή μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική και φυσική κατάσταση της ομάδας του.
Στο παιχνίδι με τον Αστέρα, οι Τιτάνες ξεκίνησαν δυνατά παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα συντηρούσαν μια διαφορά μεταξύ 10 με 15 πόντους σε όλο τον αγώνα, η οποία μειώθηκε σημαντικά μόνο στο τελευταίο λεπτό παίρνοντας την τελική της μορφή στο τέλος του αγώνα.
Στο δεύτερο παιχνίδι, οι Τιτάνες δε μπόρεσαν  να "ξαναζεστάνουν" γρήγορα τις "μηχανές" τους και βρέθηκαν πριν καν το καταλάβουν πίσω στο σκορ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Όταν προσπάθησαν να ξαναμπουν στο παιχνίδι ήταν πολύ αργά μιας και τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους. Παρόλα αυτά αγωνίστηκαν άξια δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους και ξεπερνώντας σε πολλές περιπτώσεις τους εαυτούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου