Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συγχαρητήρια στην Ε.Ο.Κ. για την απόφαση που πήρε για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Γυναικών. Αναλυτικά:

Τροποποίηση Ειδικής Προκήρυξης Α2 Γυναικών 2012-13

ΑΡΘΡΟ 3ο: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ
Α’ ΦΑΣΗ: Τα Σωματεία που μετέχουν στους 2 υποομίλους του Πρωταθλήματος θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο φορές και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.
Β’ ΦΑΣΗ: Τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις τρεις (3) πρώτες θέσεις στον Α’ Υποόμιλο θα αγωνισθούν με τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις τρεις (3) πρώτες θέσεις στον Β’ Υποόμιλο της Α’ Φάσης και θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο φορές, προκειμένου να υπάρξει κατάταξη έξη (6) ομάδων στον Όμιλο Βορρά της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Το πρόγραμμα θα καταρτισθεί με την λήξη της Α’ Φάσης. Τα έξη (6) Σωματεία θα μεταφέρουν στην Β’ Φάση τις νίκες και τις ήττες από τους μεταξύ τους αγώνες κατά την διάρκεια της Α’ Φάσης.
Ακολουθεί συνημμένα ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων.
ΑΡΘΡΟ 11ο: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΑΝΟΔΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
Γ) ΑΝΟΔΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
α) Άνοδος στην Α1 Εθνική Κατηγορία
Στην Α1 Εθνική κατηγορία ανέρχονται συνολικά τρία (3) Σωματεία και συγκεκριμένα ο πρώτος νικητής του Ομίλου Νότου απευθείας, ο πρώτος νικητής της Β’ φάσης του Ομίλου του Βορρά απευθείας και ο νικητής του αγώνα κατάταξης μεταξύ των Σωματείων που κατέλαβαν την 2η θέση στον Όμιλο του Νότου και την 2η θέση στην Β’ φάση στον Όμιλο του Βορρά.
Για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενής θέσης στην Α1 Εθνική Κατηγορία, μετά την λήξη του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα γίνει αγώνας κατάταξης μεταξύ των Σωματείων που κατέλαβαν την 3η θέση στον Όμιλο του Νότου και την 3η θέση στην Β’ Φάση του Ομίλου Βορρά. Φυσικά την πρώτη προτεραιότητα θα έχει ο ηττημένος του αγώνα κατάταξης μεταξύ των Σωματείων που κατέλαβαν την 2η θέση στον Όμιλο Νότου και την 2η θέση στην Β’ φάση του Ομίλου Βορρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου