Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α' : ΑΡΙΩΝ Ξ. - ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡ. (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μέσα στο καλοκαίρι, με το θερμόμετρο να βρίσκεται σταθερά πάνω από τους 35οC, υπάρχουν παιδιά που προτιμούν να βρίσκονται στο παρκέ και να γυμνάζονται πάρα να ξεκουράζονται, αράζοντας σε κάποια δροσερή παραλία.
Επομένως μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Παμπαίδες (Παίδες τη νέα αγωνιστική περίοδο) του Αρίωνα και των Τιτάνων, που αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα σήμερα το πρωί στο "Αλ. Μπαλτατζής" στην Ξάνθη.
Οι ομάδες του Αρίωνα και των Τιτάνων, να σημειωθεί ότι, αναδείχθηκαν άτυπα πρωταθλήτριες Θράκης και Αν. Μακεδονίας αντίστοιχα, στο ...ημιτελές πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολύ καλές ενέργειες από τους παίκτες και των δύο ομάδων, με εναλλαγές στο σκορ και δραματικό φινάλε, ενδεικτικό της ποιότητας των δύο ομάδων.
Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η άψογη ατμόσφαιρα που υπήρχε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, δείχνοντας το ήθος και το χαρακτήρα των παιδιών και τη σωστή δουλειά που γίνεται στις ομάδες τους.
Κι αν νομίζετε ότι ήταν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, κάνετε λάθος καθώς οι ομάδες θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους την Πέμπτη, αυτή τη φορά μέσα στη Δράμα.

Για την ιστορία, τελικό αποτέλεσμα:  ΑΡΙΩΝ -  ΤΙΤΑΝΕΣ: 74-76 (38-35).

Τιτάνες Δρ.(Θεοδοσιάδης): Γαϊτάνης, Οικονόμου, Θεολογίδης, Κακατσίδης, Γρηγοριάδης, Παρλακίδης, Δημούδης, Κολοβής, Χατζόπουλος, Μαδεμλής, Σαββαΐδης, Γιεδίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου