Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Παμπαίδες Α' : Τιτάνες - Αρίων

Πέμπτη 28/06/12 και ώρα 19:30.

Ένα ακόμη καταπληκτικό παιχνίδι πρόσφεραν στους θεατές του οι Παμπαίδες του Αρίωνα και των Τιτάνων, που αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στη Δράμα αυτήν τη φορά, το δεύτερο των δύο ομάδων μέσα σε λίγες μέρες.

Το παιχνίδι, που έγινε στο "Δ. Κραχτίδη" είχε όλα τα στοιχεία μιας σπουδαίας αναμέτρησης, όπως άλλωστε συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι, δείγμα της ποιότητας των δύο ομάδων.
Τελικό σκορ 44-46, αυτήν τη φορά ήταν υπέρ του Αρίωνα, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος των παιδιών, πάντα όμως με "καθαρές" φάσεις, χωρίς αντιπαραθέσεις και για μια ακόμη φορά σε άψογο κλίμα.
Γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι δύο ομάδες θα είναι πρωταγωνίστριες στο επόμενο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κι ευχή όλων να μας χαρίσουν τέτοια θεαματικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια που προάγουν το άθλημα που αγαπάμε και γενικότερα τον "υγιή" αθλητισμό.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που, παρά τη ζέστη και την κούραση, υπερέβαλαν εαυτούς, αγωνίστηκαν δίκαια και αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις στο τέλος, σεβόμενοι τον αγώνα των αντιπάλων τους.

Τιτάνες Δρ.(Θεοδοσιάδης): Οικονόμου, Θεολογίδης, Κακατσίδης, Γρηγοριάδης, Παρλακίδης, Δημούδης, Κολοβής, Χατζόπουλος, Μαδεμλής, Σαββαΐδης, Παναγιώτου, Πολίτης, Γιεδίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου