Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄: Αήττητοι οι Τιτάνες


Νικηφόρα τελείωσε τους αγώνες της η ομάδα των Τιτάνων, στα πλαίσια του Α' ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων Β' της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.,
πετυχαίνοντας μια ακόμη εύκολη νίκη το Σάββατο μέσα στο Σιδηρόκαστρο επί του τοπικού Ρούπελ, με σκορ 53-73.
Η ομάδα μας, που αγωνίστηκε και με πολλούς μικρούς στη σύνθεσή της, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, κατάφερε να επικρατήσει ενός μαχητικού αντιπάλου που είχε κι αυτός πολλούς μικρούς σε ηλικία καλαθοσφαιριστές.
Δεκάλεπτα: 11-20, 28-40, 42-60, 53-73.
Ρούπελ Σιδ/στρου (Σίσκος): Δαμιανάκος, Γκόγκας, Αλέλης, Καμπέρης 6, Δαλαγκόζης 22(1), Παπαδόπουλος 4, Ζωηρός11, Σαββίδης, Φαϊτατζιάδης 4, Χριστοφορίδης, Βεντούζης 6, Λινδάρης.
Τιτάνες (Θεοδοσιάδης): Γαϊτάνης 12(1), Οικονόμου 2, Κωστακίδης 3, Κωνσταντινίδης 4, Μαυρίδης 5, Κολοβής 13(1), Γρηγοριάδης Θ. 12, Δημούδης 4, Καρατησίδης 5, Καγγελίδης 6, Γρηγοριάδης Β., Δανάς 1, Καμμάς 4, Βρύζας, Γιάγκου, Καραγιαννίδης 2.

Οι νεαροί αθλητές κατάφεραν να πετύχουν το απόλυτο των νικών (8/8 έχοντας από 2 νίκες με Ένωση, Αστέρα, Ρούπελ και άνευ αγώνα με Χρυσούπολη) σ'αυτήν τη φάση, και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα, δείχνοντας ότι με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση μπορούν να ανέβουν ψηλά.
Επόμενος στόχος της ομάδας είναι να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς, αρχής γενομένης με τους αγώνες (εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα) της τελικής φάσης, με τους νικητές των δύο άλλων ομίλων.
Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα αποφασίσει για τη συνέχιση ή όχι του πρωταθλήματος στο συμβούλιο της Δευτέρας.
Ευχή όλων είναι να συνεχιστεί μέχρι τέλους το πρωτάθλημα για να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αγώνες όπου θα ευχαριστηθούν τα παιδιά και θα αποκομίσουν περισσότερες εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου