Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-15 ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015

  Μία υπέροχη αγωνιστικά χρονιά έφτασε στο τέλος της και η προπονήτρια και οι έφοροι απο τα τμήματα Γυναικών ,Νεανίδων και Κοριτσιών μια βδομάδα πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και προπονήσεων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν στην καλή λειτουργεία των τμημάτων για τη φετινή σαιζόν.
  Ας αναφέρουμε όμως και τι κατάφερε το κάθε τμήμα ξεχωριστά!
  Γυναικεία ομάδα: 22 αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας και ρεκόρ 19 νίκες και 3 ήττες δέυτερη στη βαθμολογία και πρώτη επιλαχούσα ομάδα για άνοδο στην Α1!!!!
  Ομάδα Νεανίδων: Για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων και κατακτώντας την 5η θέση της Ελλαδας!!!! αναλυτικά στο πρωτάθλημα στης Εκασαμαθ σε 10 αγώνες 10 νικες, στα προκριματικα του πανελληνίου στη Θες/νίκη 4 νίκες σε 4 αγώνες και στο Πανελλήνιο στην Κοζάνη 1νίκη σε 5 αγώνες.
  Ομάδα Κοριτσιών : Η ανανεωμένη ομάδα των Κοριτσιών τα πήγε περίφημα στην Ά φαση του πρωταθλήματος και κατάφερε σε 12 αγώνες να κερδίσει τους 11 και να χάσει μόνο 1. Στην δέυτερη φάση δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα απο τους 4 αγώνες. Συνολικό ρεκόρ 11 νίκες και 5 ήττες.
  Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε καποιους φίλους της ομάδας που βοήθησαν στην λειτουργία της ομάδας, καθώς και κάποιες επιχειρήσεις που στήριξαν οικονομικά το σύλλογο,στις δύσκολες οικονομικα χρονιές που περνά ο αθλητισμός!!
  Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες Κο Παυλίδη Κυριάκο, Κο Γουδούτση Κώστα, Κο Μπουδούρογλου και στις επιχειρήσεις-καταστήματα: Θέατρο LIVE , Γουντσιδης , Αvon Cosmetics, Sym Σταυρίδης, Επιπλα Γεωργιάδη, Enzo, Κάλφας OIL, Νεογάλ, Κάπα Σίγμα, Ελληνικόν Γευσιπωλείον, Γεωπονική Δράμας, Διογένης Καύσιμα, Αθλοκίνηση Χρόνης(Καβάλα), Κρόκο-Λίνο και σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν με διαφήμιση στο ημερολόγιο της ομάδας!
  Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των παιδιών μικρών και μεγάλων που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, αλλά και που συμμετείχαν σε μετακινήσεις των τμημάτων με τα αυτοκίνητα τους!
  Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κα Γετερίδου Μαρία για την προσφορά της στο τμήμα χορηγιών της ομάδας και τον Κο Αθανασιάδη Κώστα για την προσφορά του στην ομαδα στα καθήκοντα του φροντιστή.
  Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ελπίζουμε την επόμενη χρονιά με τη βοήθεια όλων να έχουμε παρόμοια αποτελέσματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου