Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΚΑΟΔ


Ο Μισέλ, το καρέ και ο Χαραλαμπίδης


Η παραμονή του Γιώργου Καλαφατάκη στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ είναι τυπική διαδικασία και ο Χανιώτης τεχνικός έχει ήδη ξεκαθαρίσει ποιοι θα αποτελέσουν τον κορμό του νέου ρόστερ.
 Η παραμονή του Γιώργου Καλαφατάκη στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ μπορεί να αποτελεί τυπική διαδικασία ωστόσο ο Χανιώτης τεχνικός έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του ποιους επιθυμεί να αποτελέσουνε τον κορμό του νέου ρόστερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία πεντάδα Ελλήνων παικτών που μετατρέπονται σε μισή ντουζίνα μαζί με τον Γκάι Μαρκ Μίσελ που είναι ο μόνος που έχει συμβόλαιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Μία πεντάδα Ελλήνων παικτών από το φετινό ρόστερ του ΚΑΟΔ που μεταφράζεται ονομαστικά στους Θόδωρο Ζάρα, Σταμάτη Μπένα, Βασίλη Κιτσούλη και Κώστα Κακαρούδη με το συγκεκριμένο καρέ να έχει κοινό μάνατζερ που σημαίνει ότι θα κάνει πιο εύκολο τον δίαυλο επικοινωνία.
Όσο για τον πέμπτο της παρέας πρόκειται για τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Τον ηγέτη ουσιαστικά της φετινής πορείας του ΚΑΟΔ στην επιστροφή του στην Α1 με τον Χανιώτη τεχνικό να επιδιώξει να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες μία πρώτη επαφή μαζί του αφού πρώτα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ιταλική Μπρίντιζι στα πλέι οφ της Α2 της χώρας.
Κατά τα άλλα ο Καλαφατάκης θα ρίξει το βάρος του στην ελληνική αγορά με παίκτες κατά κύριο λόγο που γνωρίζει κάτι που σημαίνει ότι δεν θα δυσκολευτούνε να προσαρμοστούνε στην φιλοσοφία του χωρίς να αποκλείεται η παραμονή κάποιου εκ των Ντράγκαν Τσέρανιτς ή Έντιν Μπάβτσιτς με επικρατέστερο τον δεύτερο.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου