Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΜΠΟΖΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ, ΣΤΟ WEBRADIO ΤΗΣ ΕΟΚ

Μπόζης: «Η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση»


Ο ΚΑΟ Δράμας επικράτησε με 96-89 του Φιλίππου Βέροιας,

στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της National League 1 και ο γκαρντ των νικητών, Χριστόδουλος Μπόζης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί του Φιλίππου Βέροιας: «Αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ μεγάλη για ‘μάς, διότι παίζαμε με τον Φίλιππο Βέροιας, μια ομάδα που βρισκόταν στη 2η θέση της βαθμολογίας και προερχόταν από ένα μεγάλο σερί νικών. Γνωρίζαμε ότι για να κερδίσουμε αυτό το ματς θα πρέπει να είμαστε 40’ συγκεντρωμένοι, θα πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό το κάναμε. Πιστεύω πραγματοποιήσαμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Οι 96 πόντοι που πετύχαμε τα λένε όλα».

Για το ότι αρκετές φορές ο ΚΑΟΔ έχανε στο φινάλε ενώ ήλεγχε το ματς για 37-38’: «Αυτό το πράγμα έχει γίνει άλλες 5-6 φορές φέτος αν δεν κάνω λάθος, όπου η ομάδα ήταν καλύτερη για 37-38’ και στα τελευταία λεπτά από δικά της λάθη και κακές επιλογές έχανε τα παιχνίδια. Αυτό είναι που μας έχει στοιχίσει κιόλας όσον αφορά τη βαθμολογική μας θέση. Ο στόχος της ομάδας αυτήν τη στιγμή είναι να παραμείνει στην κατηγορία και επίσης να πάρει το πλεονέκτημα έδρας. Αν, όμως, απ’ αυτά τα 6 παιχνίδια είχαμε πάρει τα 2-3, τώρα θα μιλούσαμε για μια εντελώς διαφορετική κατάσταση».

Για την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Φίλιππο: «Είχαμε και προβλήματα τραυματισμών αυτήν τη βδομάδα και την προηγούμενη, ήμασταν στις προπονήσεις λίγα άτομα και δε μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όσο θέλαμε. Αυτό που φταίει κατά την άποψή μου ήταν η ψυχολογία μας, την οποία δεν την έχουμε βρει. Δε γίνεται να είμαστε μπροστά για 38’ και με καλές διαφορές και στο τέλος να χάνουμε τα παιχνίδια από δικά μας λάθη. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό όλη τη βδομάδα, προσπαθήσαμε ν’ αλλάξουμε την ψυχολογία μας και αυτό φάνηκε και στον αγώνα».

Για τα τρία εκτός έδρας ματς με Γέφυρα, Λεύκιππο και ΧΑΝΘ: «Είναι τρία πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά σε κανένα ματς δεν κατεβαίνουμε για να χάσουμε. Πάντα πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πάμε για να κερδίσουμε».

Για το τι έχει αλλάξει στον ΚΑΟΔ σε σχέση με το τελευταίο του πέρασμα απ’ την ομάδα: «Φυσικά υπάρχουν αλλαγές, έχω βρει καινούργιους συμπαίκτες, καμία σχέση με τα παιδιά που ήμασταν παλιά. Η ομάδα βρίσκεται σε μια πιο απαιτητική κατηγορία, όπου χρειάζεται πολύ περισσότερα πράγματα για να κερδίζεις. Η ομάδα “τρέχει’ πάρα πολύ, κάνει πάρα πολλά έξοδα. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε για να ευχαριστήσουμε και την ομάδα και τον κόσμο που έρχεται να μας δει στα παιχνίδια, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίζουμε και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου