Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

ΚΑΟΔ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ Ν. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

 Την Τετάρτη στις 17:00 στο γήπεδο Κραχτίδη η ομάδα του Κ.Α.Ο. Δράμας αντιμετωπίζει σε έναν κρίσιμο αγώνα την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ., η οποία είναι και η πρωτοπόρος του ομίλου.

                                                                          Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδος του Κ.Α.Ο. Δράμας κ. Νίκου Γρηγοριάδη, η ομάδα του ΚΑΟΔ στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα της (με τον Μακεδονικό ο οποίος έληξε 67-65 ), στάθηκε πολύ άτυχη, καθώς ενώ προηγούνταν έναν πόντο στο σκορ, χάνοντας την κατοχή της μπάλας στο τελευταίο ριμπάουντ έδωσε την ανατροπή η αντίπαλη ομάδα με ένα καλάθι, το οποίο η ομάδα του ΚΑΟΔ δεν κατάφερε να ανταποδώσει και έτσι το σκορ έληξε με ήττα της ομάδας «στο καλάθι».

 Ο προπονητής της ομάδας κ. Γρηγοριάδης εξηγεί πως το πρωτάθλημα είναι σκληρό, και η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλό ρυθμό, ωστόσο οι παίχτες του ΚΑΟΔ προσπαθούν πάρα πολύ και ο ίδιος πιστεύει σε αυτούς πως θα βρουν την φόρμα και τον εαυτό τους. Αναφορικά με τον επικείμενο αγώνα της Τετάρτης που θα διεξαχθεί εντός έδρας στο γήπεδο Κραχτίδη στις 17:00 20/12, ο προπονητής του ΚΑΟΔ τονίζει πως «Την Τετάρτη έχουμε σημαντικό αγώνα στην έδρα μας, με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και θα δώσουμε την μάχη μας για να ρεφάρουμε και να πάρουμε την νίκη, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει έρθει» Ο επικείμενος αγώνας της ομάδας του ΚΑΟΔ για τον 3ο όμιλο της 12ης αγωνιστικής της National Leaque 1 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/12 στις 17:00 στο γήπεδο «Δημήτρης Κραχτίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου