Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΟΔ: Γρηγοριάδης: «Να κάνουμε τα όνειρα των Δραμινών πραγματικότητα»

 https://www.basket247.gr/media/k2/items/cache/f77b4c9c075965fea597e9faff4ada26_XL.jpg

Ο προπονητής του ΚΑΟ Δράμας (Γ’ Εθνική, 6ος όμιλος), Νίκος Γρηγοριάδης, μίλησε στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά.


Αναλυτικά είπε:

Για το κυριακάτικο (08/01) παιχνίδι με το Ρούπελ Σιδηροκάστρου: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ‘ναι πολύ δύσκολη στην έδρα της, σ’ ένα ιδιαίτερο γήπεδο στο Σιδηρόκαστρο, με έμπειρους παίκτες απ’ τις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα μας στηρίζεται περισσότερο στο να ‘ναι “σκληρή” και δυνατή αμυντικά και από ‘κει και πέρα θα δούμε και πώς θα είμαστε επιθετικά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα δείξει το πόσο θέλουμε να κερδίσουμε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Είναι ένα ματς “κλειδί” για ‘μας».

Για τη φετινή προσπάθεια του ΚΑΟΔ: «Ξεκινήσαμε φέτος με τους ίδιους στόχους που ‘χαμε και πέρυσι. Ο ΚΑΟΔ και η Δράμα θέλει να πάει η ομάδα μια κατηγορία πιο πάνω, στη Β’ Εθνική, με απώτερο στόχο να φτάσουμε στην Elite League. Με το σκεπτικό αυτό, η διοίκηση προσπάθησε να ενισχύσει την ομάδα, να κρατήσει τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν πέρυσι και με την εισαγωγή νέων και έμπειρων αθλητών να κάνουμε πάλι πρωταθλητισμό. Αυτήν τη στιγμή έχουμε καταφέρει να έχουμε μια τέτοια πορεία. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά, να δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν ψηλότερη κατηγορία».

 

Για την απόκτηση του Χάρη Βοϊβατόπουλου: «Επειδή το μπάσκετ παίζεται με τους ψηλούς πρώτα, θέλαμε έναν ακόμα έμπειρο παίκτη όπως ο Χάρης για να μπορέσουμε να είμαστε ισχυροί στο ρότεισον των ψηλών. Πάνω σ’ αυτήν τη λογική μιλήσαμε με το Χάρη και συμφωνήσαμε να μάς βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Νομίζω ότι θα ‘ναι ένας ακόμα αθλητής που θα μάς βοηθήσει και θα δώσει τα πάντα για α πετύχουμε το όνειρό μας».

Για το όραμα του συλλόγου: «Το πρώτο και κύριο ήταν να ξαναοργανώσουμε τις ακαδημίες μας, τα τμήματα υποδομής και να προσπαθήσουμε να ξαναδώσουμε ζωή στην «καρδιά» του συλλόγου, τα παιδικά και τις ακαδημίες. Προσπαθούμε πάρα πολύ ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιους νέους παίκτες που θα στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα. Καταφέραμε να ‘χουμε αρκετό κόσμο και σ’ αυτά τα τμήματα και με στόχο να μπορούμε να ‘χουμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα μας ξεκινήσαμε να «χτίζουμε» μια ομάδα όπου το 70% της είναι ντόπιοι αθλητές. Προσπαθήσαμε να «επαναπατρήσουμε» παιδιά της Δράμας που είχαν φύγει και αυτό είναι το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να «χτίσουμε» μια ομάδα που θα κάνει τα όνειρα του Δραμινού κόσμου πραγματικότητα».

ΠΗΓΗ:basket247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου