Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΙ «ΠΑΝΘΗΡΕΣ»

                         Στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος οι «Πάνθηρες»
Οι οπαδοί του Πανιωνίου βρέθηκαν απόψε κάτω από τα γραφεία της ΚΑΕ ενώ προσπάθησαν να επικοινωνήσουν χωρίς αποτέλεσμα με τους Βαλαβάνη, Χριστοδουλόπουλο.
 Όπως αναφέρει το basketblog.gr:
Μια αντιπροσωπεία, περίπου 40 ατόμων του Συνδέσμου των οπαδών του Πανιωνίου,
βρέθηκαν κάτω από τα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος ενώ είχαν τηλεφωνική με τον Χρήστο Χριστοδούλου.
 Ο team manager και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Πανιώνιος στην επικοινωνία που είχε με τους «Πάνθηρες» εξήγησε πως δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τους παρέπεμψε στους Βαλαβάνη, Χριστοδουλόπουλο. Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Βαλαβάνης, ο οποίος ήταν Διευθυντής Επικοινωνίας, παραιτήθηκε από το πόστο του από τις 30 Μαϊου.
Οι «Πάνθηρες» αφού δεν έλαβαν απάντηση, κάλεσαν τους υπεύθυνους να βγουν και να διαψεύσουν ότι η ομάδα θα μετακομίσει στη Δράμα.
Αναλυτικά:
Μια αντιπροσωπεία, περίπου 40 ατόμων του Συνδέσμου, βρέθηκε απόψε κάτω από τα γραφεία της Κ.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ.
Είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χρήστο Χριστοδούλου, ο οποίος μας ενημέρωσε πως δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση και μας παρέπεμψε στους Βαλαβάνη, Χριστοδουλόπουλο.
Η προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με τους δύο αυτούς απέβει άκαρπη, καθώς κανείς τους δεν μας απαντούσε.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν από δω λαμόγια, πως σε περίπτωση που συνεχιστεί να ακούγεται αυτό το αισχρό πράγμα που έχετε στο μυαλό σας και δεν βγείτε σύντομα να το διαψεύσετε ... το δράμα θα είναι δικό σας και όχι του Πανιωνίου ..
Περιμένουμε στη γωνία ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου