Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ Ζ. ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ


Ο Δραμινός guard  Ζαφείρης Υφαντόπουλος πήρε μεταγραφή και θα αγωνιστεί την νέα αγωνιστική περίοδο στον Απόλλωνα Σμύρνης και στην Α΄ΕΣΚΑ, έπειτα από 3 χρόνια σε ομάδες της Κρήτης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του:
Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Ζαφείρη Υφαντόπουλου, ο οποίος την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας.
Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ (30χρ., 1,80μ.) ανδρώθηκε μπασκετικά στη γενέτειρά του, Δράμα, και τον ΚΑΟΔ, ξεκινώντας από τις Ακαδημίες των Δραμινών και φτάνοντας μέχρι την ανδρική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (2003-2006), στην Α2. Η συνέχεια τον βρήκε στον Βόλο, όπου και μετακόμισε λόγω σπουδών, παίρνοντας μεταγραφή για την Μεταμόρφωση Βόλου, τη φανέλα της οποία φόρεσε για έξι χρόνια, τόσο στην Β', όσο και στην Γ' Εθνική, ενώ διατέλεσε και αρχηγός της ομάδας. Με το τέλος των σπουδών του, αποκτήθηκε από την Ελευθερούπολη, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2012-2014), αρχικά στην Γ' Εθνική και εν συνεχεία στην Β' Εθνική, αφού προηγουμένως πανηγύρισε την άνοδο. Η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 τον βρήκε ξανά σε ομάδα του τόπου καταγωγής του και συγκεκριμένα στους Τιτάνες Δράμας (Γ' Εθνική), για να αποχωριστεί τα τελευταία τρία χρόνια την ηπειρωτική Ελλάδα, προκειμένου να αγωνιστεί στην Κρήτη, τη σεζόν 2015-2016 στον Κύδωνα Χανίων (Γ' Εθνική) και τις επόμενες δύο χρονιές στον ΑΟΚ Χανίων (Γ' Εθνική).
Καλωσορίζουμε τον Ζαφείρη στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης, με την ευχή να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου