Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Η ΕΛ. ΓΑΙΤΑΝΗ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

                      
  Η Δραμινή Ελευθερία Γαιτάνη των Τιτάνων Δράμας,ήρθε σε συμφωνία για να αγωνιστεί στην Ολύμπια Λάρισας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η προσφυγή που έχει κάνει η ίδια στο ΑΣΕΑΔ,κάτι που θεωρείται βέβαιο από τους ειδικούς μετά την απαίτηση της Δραμινής ομάδας να της δώσει μεταγραφή με χρηματικά ανταλλάγματα.
  Υπενθυμίζουμε ότι η Γαιτάνη τραυματίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσεραικό στη Δράμα και έκανε εγχείριση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού τον Δεκέμβριο,χωρίς οι Τιτάνες να αναλάβουν κανένα χρηματικό κόστος, όπως είναι το αυτονόητο σε αυτές τις περιπτώσεις, από την εγχείρηση και την αποκατάσταση της, το οποίο ανέλαβε εξ ολοκλήρου η οικογένεια της.
  Επί πλέον διέκοψαν και την καταβολή  των συμφωνημένων οδοιπορικών της με την δικαιολογία ότι πλέον δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα της. Ακολούθησαν και κάποιοι άλλοι λάθος χειρισμοί από την διοικούσα επιτροπή του Γυναικείου τμήματος των Τιτάνων Δράμας υπό τον κ. Πατακάκη Αντώνη και τους συνεργάτες του που  είχε σαν συνέπεια να διαταραχθούν και να διακοπούν οι σχέσεις της με την ομάδα της.
                        
Περισσότερα εδώ https://billkara.blogspot.com/2018/07/blog-post_399.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου