Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Φωτογραφία του χρήστη Αρσις Δράμα - Safe zone Ασυνόδευτων Ανηλίκων.
It`s basketball time!
Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων του Αρσις Δράμα - Safe zone Ασυνόδευτων Ανηλίκων ήρθε η ώρα για τους ωφελούμενους να μυηθούν στα μυστικά του δημοφιλέστερου αθλήματος στην Ελλάδα.
Η ομάδα του Απολλων Δραμας απάντησε θετικότατα στο αίτημα μας και η πρώτη κοινή προπόνηση, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία! Τόσο οι ωφελούμενοι όσο και τα μέλη και το τεχνικό team της ομάδας δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το προσεχές μέλλον όπου θα προσπαθήσουμε να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί..
Special thanks στους Βαγγέλη Καρατσομπάνη, Vassiliki Georgiadou και στον κόουτς κ. Ραδή Θεοδωρίδη για την οργάνωση της δραστηριότητας.
ARSIS - Association for the Social Support of Youth σε συνεργασία με τον @IOMGREECE παρέχουν ασφαλή φιλοξενία σε ασυνόδευτους ανήλικους σε Ασφαλείς Ζώνες που λειτουργούν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαικής Ένωσης European Commission - Civil Protection & Humanitarian Aid Operations - ECHO
                        Î¦Ï‰Ï„ογραφία του χρήστη Αρσις Δράμα - Safe zone Ασυνόδευτων Ανηλίκων.
                        Î¦Ï‰Ï„ογραφία του χρήστη Αρσις Δράμα - Safe zone Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου