Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ασπίδα Ξάνθης – Τιτάνες Δράμας 54-59


Τιτάνια νίκη πέτυχαν χθες Κυριακή οι γυναίκες των Τιτάνων Δράμας στην Ξάνθη επί της Ασπίδας. Μια νίκη που εκτός απροόπτου τις εξασφαλίζει την παραμονή στην Α΄2 Εθνική Κατηγορία για μια ακόμη χρονιά.
Το παιχνίδι είχε 2 όψεις για την ομάδα της Δράμας.Για 30΄ήταν μπροστά στο σκορ με 20 πόντους παίζοντας καταπληκτικά, με πρωταγωνίστριες το τρίδυμο φωτιά(Σαμουλαδά, Γιαντσιώρη, Γαιτάνη) έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και   επέβαλε το ρυθμό της. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Ξάνθης με αντεπίθεση διαρκείας έβαλε 30 πόντους και πλησίασε στους 3 πόντους 50-53, εκμεταλλευόμενη το γεγονός της αποβολής με 5 φάουλ των Γαιτάνη και Γιαντσιώρη. Σε αυτό βέβαια συνετέλεσε η διαιτησία του Κολοκυθά ο οποίος έκανε τα πάντα για να χαλάσει το παιχνίδι της Δραμινής ομάδας.
Στο τέλος μίλησε η εμπειρία της Βούλας Σαμουλαδά που πήρε την υπόθεση νίκη στα χέρια της και με συνεχόμενους πόντους από ελεύθερες βολές έδωσε τη νίκη στην ομάδα της.Πολύ καλές ήταν και η Ευαγγελία Στάικου με τις μικρές Εύα Παράσχου,Καλλιόπη Καριώτη, Μαρία Αρσένογλου και Αναστασία Βαρσάμη που έβαλαν πολύ κρίσιμους πόντους και βοήθησαν την ομάδα τους να πάρει την νίκη.
Διαιτητές: Κολοκυθάς, Ρούτζιος(Κακοί)
Δεκάλεπτα: 7-19, 18-32, 24-45, 54-59
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά 3(1), Καραλίδου Σ. 14(2), Καρακώστα 9, Σακουλάκη 19(2), Σουλιώτη 9, Κουτρουβέλη, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή, Σαρβάνη, Καραλίδου Β.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Καρατσομπάνης): Στάικου 3(1), Παράσχου 3, Καριώτη Κ. 1, Βαρσάμη, Αρσένογλου Μ. 3(1), Σαμουλαδά 20(2), Γαϊτάνη Ε. 19, Γιαντσιώρη 10, Κυριακίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου