Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΤΤΑ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

                          Τιτάνες Δράμας-Ολύμπια Λάρισας 44-54


Πάλεψαν το παιχνίδι , αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος οι γυναίκες των Τιτάνων Δράμας. Ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η διαιτησία του αγώνα και ειδικά ο Κολοκυθάς, που με 2 καταδικαστικά και άδικα σφυρίγματα στα τελευταία 2 λεπτά του παιχνιδιού, έδωσε το 5ο φάουλ πρώτα στη Γιαντσιώρη και μετά στη Γαιτάνη και μάλιστα και τα 2 φάουλ ήταν επιθετικά, και ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι.
Η συνέχεια τώρα είναι πολύ δύσκολη με την ομάδα μας να προσπαθεί στα παιχνίδια που απομένουν να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Μάλιστα το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι καθοριστικό και πρέπει οι Τιτάνες να το κερδίσουν οπωσδήποτε.
Διαιτητές: Κολοκυθάς, Γιαννούλης Στ.
Δεκάλεπτα: 12-11, 20-30, 30-41, 44-54
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Καρατσομπάνης): Στάικου 3, Παράσχου, Καριώτη Μ. 2, Σαμουλαδά 7(1), Βαρσάμη, Αρσένογλου Μ. 2, Γαϊτάνη Ε. 25(3), Γιαντσιώρη 2, Κυριακίδου, Αρσένογλου Κ. 1, Αθανασιάδου 2.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι): Δημητρέλια, Σουλιώτη 18(1), Ντούρα, Παπαστεργίου 4(1), Λιάσκου 8, Μαγδαλιανίδου 6(1), Κουτσουνούρη 18 . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου