Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ K.O. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΡΑΜΑΣ


                               

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ''
Μεταξύ αυτών... και ο κος Βασιλειάδης Αναστάσιος με αρμοδιότητα θεμάτων Αθλητισμού.
O δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, στο τέλος της σημερινής παρουσίασης επεσήμανε μεταξύ άλλων «… με αυτούς τους συνεργάτες θα προχωρήσουμε σε δύσκολους καιρούς με ελάχιστους πόρους, να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας γιατί ο Α’ Βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ο μόνος θεσμός που στηρίζει σε αυτή την συγκυρία την πόλη μας και τους δημότες»

Δήμαρχε δεν θέλει πόρους. Θέλει να είσαι δίκαιος και Δήμαρχος όλων των Δραμινών. Να έχεις εμπιστοσύνη στους συνεργάτες που επιλέγεις και να μην είσαι συγκεντρωτικός.
Ο αθλητισμός μάλλον δεν είναι από τα δυνατά σου σημεία...Τραγικά λάθη που θα σε ακολουθούν. Δεν θα ξεχαστεί εύκολα το ατόπημα με το γκρέμισμα του προπονητηρίου της Ολυμπιονίκης μας.
Επόμενό σου ατόπημα Δήμαρχε και ελπίζουμε, σαν σύλλογος, να δώσει απαντήσεις και λύσεις ο καινούργιος Αντιδήμαρχος σε θέματα Αθλητισμού - αν και αμφιβάλλουμε γι' αυτό, λαμβάνοντας υπόψη την ψευδή απάντηση που έδωσε σε ερωτήσεις που έθεσε ο Προπονητή μας, στο Δ.Σ. της προηγούμενης Τετάρτης.
Περιμένουμε λοιπόν να μας ενημερώσετε η να πράξετε τα δέοντα για τα παρακάτω:
1. Γιατί Δήμαρχε καταστρατηγείται τον κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων που οι ίδιοι ψηφίσατε?
2. Γιατί Δήμαρχε δεν αφαιρέθηκαν από τα άλλα σωματεία της πόλης μας οι ώρες που τους παραχωρήθηκαν για προπόνηση στο ΚΡΑΧΤΙΔΗ και στο ΔΗΓΑ αφού δεν δήλωσαν συμμετοχή σε κανένα πρωτάθλημα? (Εκτός βέβαια από τον δικό μας σύλλογο σε σχέση με το γυναικείο τμήμα που τελικώς δεν κατεβάσαμε)
3. Γιατί Δήμαρχε αφήσατε τα σωματεία που δεν υπάρχουν ουσιαστικά, να παραχωρήσουν τις ώρες τους, σε σωματεία φιλικά προσκείμενα θαρρείς και τα Γυμναστήρια είναι τσιφλίκι τους ? Δεν θα έπρεπε να τους αφαιρεθούν οι ώρες και να παραχωρηθούν εκ νέου από την υπηρεσία του Δήμου?
4. Γιατί Δήμαρχε παραχωρήσατε σε σωματείο της πόλης προπονητικές ώρες για Ακαδημίες όταν γνωρίζετε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ωρών προπόνησης με τις μεγάλες ομάδες (ανδρικές - γυναικείες).Τι εννοείται ότι ήταν υποχρέωσής σας να το κάνετε?Τι εννοείται με την έκφραση μεγάλο σωματείο?Γιατί το μεγάλο σωματείο δεν μπορεί να αναγεννηθεί όπως όλα τα υπόλοιπα σωματεία στο Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου? Τα παιδιά των άλλων σωματείων είναι Β' διαλογής?
5. Γιατί Δήμαρχε δεν φέρνετε ποτέ στην επιφάνεια την πρόταση που σας έχουμε κάνει και είναι η εξής: Όλες οι ακαδημίες να πληρώνουν ένα αντίτιμο για κάθε παιδί στο Δήμο Δράμας. Τα χρήματα αυτά θα είναι ανταποδοτικά - σε δύσκολους καιρούς με ελάχιστους πόρους ..όπως λέτε και εσείς - και θα επενδύονται από τον Δήμο στον Αθλητισμό της πόλης μας (π.χ. Μπάλες, Βάρη κ.λ.π.)
6. Γιατί Δήμαρχε θα έπρεπε το σωματείο μας για τα αυτονόητα να ψάχνει και να ζητάει εξηγήσεις από τους αρμόδιους σε θέματα αθλητισμού τους οποίους σε τελική ανάλυση τους καταντήσατε να είναι αναρμόδιοι?
7. Γιατί Δήμαρχε δεν θέλατε να μιλήσετε με τον Γυμναστή και Προπονητή μας παρά μόνο με τον Πρόεδρο μας? Ξέρετε εμείς στο σύλλογό μας έχουμε αρμοδιότητες και αξίες. Ο Γυμναστής μας λοιπόν που αρνηθήκατε να μιλήσετε είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για θέματα προπόνησης και ωρών στα Γυμναστήρια μαζί με τον έφορο της ομάδας μας. Ο Πρόεδρος μας είναι για να επιλύει άλλα θέματα.
Σε καμία πόλη της Ελλάδος δεν θα καθίσουν στο τραπέζι ο Δήμαρχος με τους Προέδρους των σωματείων για να αποφασίσουν για την κατανομή των ωρών.Είναι αστείο και τραγικό ταυτόχρονα..θαρρείς και ο Δήμαρχος δεν έχει σοβαρότερες υποχρεώσεις!!!
Για αυτά και άλλα πολλά Δήμαρχε μαζί με τον αρμόδιο πλέον σε θέματα αθλητισμού περιμένουμε άμεσα λύσεις και απαντήσεις.Ζητάμε το αυτονόητο. Δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση.
Εκ της Διοικήσεως του Κ.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου