Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΟΔ-ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Το τέλος του ΚΑΟΔ και τα ερωτηματικά...

                          KAOD
Παρά τις προσπάθειες της 5μελούς επιτροπής σωτηρίας και της όποιας ανταπόκρισης της τοπικής κοινωνίας της Δράμας, η οποία εκ του αποτελέσματος πλέον μπορεί να τονιστεί ότι ξύπνησε αργά, το τέλος για τον ΚΑΟΔ έρχεται, αν και έμοιαζε προδιαγεγραμμένο.


Οι άνθρωποι της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες έστειλαν επίσημο έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ με το οποίο δηλώνουν την αδυναμία τους να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Η οικειοθελής αποχώρηση του ΚΑΟΔ αποτελεί ένα "χαστούκι" σε όλο το ελληνικό μπάσκετ, τον ΕΣΑΚΕ και την κοινωνία γενικότερα, καθώς μια ομάδα που δεν χρωστούσε πουθενά βρέθηκε ακάλυπτη μόλις ο βασικός της χρηματοδότης.
Σαφώς και υπάρχουν πανταχόθεν ευθύνες, και αρκετές μοιάζουν να κατευθύνονται και προς τη διοίκηση και προς τους ανθρώπους κοντά στην ομάδα, όχι για κάποιον άλλον λόγο, ούτε για να αμφισβητηθεί η προσφορά τους, αλλά για ένα άλλο λόγο: γιατί δεν φρόντισαν εγκαίρως να κάνουν κατανοητό το πρόβλημα από πιο νωρίς. Τώρα μέσα σε ένα μήνα δεν ήταν δυνατό να σωθεί μια κατάσταση που πολλοί λένε ότι πρόκειται για "ειλημμένη απόφαση".
Φήμες που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν απ' τον ιδιοκτήτη, που έδωσε τόσα χρήματα επί τόσα χρόνια, τον Βασίλη Τσακτσαρλή, καθώς λέγεται ότι η ομάδα "διαλύεται" για ένα σχετικά μικρό ποσό, που προς Θεού δεν είπε κανείς να το βάλει, αλλά θα έπρεπε από νωρίς να ευαισθητοποιηθεί η πόλη και οι αρχές. Εκτός αν οι ίδιες φήμες ισχύουν που λένε ότι από πέρσι ήθελαν να αποχωριστούν την ομάδα και έψαχναν να την πουλήσουν ή να τη μεταφέρουν, π.χ. στα Γιάννενα, στην Ξάνθη, στη Χαλκίδα ή στην Αθήνα. Τουλάχιστον το... Λαύριο είναι λίγο πιο έξω!
Επειδή όμως οι φήμες δεν αρκούν, καλό θα είναι να πάρουν θέση οι αρμόδιοι για αυτή την αποχώρηση και να ξεκαθαρίσουν όλα τα ερωτηματικά. Μέχρι τότε η τοπική κοινωνία θα πρέπει να προστατεύσει τον ΚΑΟΔ και να τον "κρατήσει ζωντανό" ακόμη και στις εθνικές κατηγορίες. Κι άλλες ομάδες "έπεσαν", αλλά δεν διαλύθηκαν. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο...
BASKETPLUS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου