Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Θ. Γαϊτάνης: “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”

Θ. Γαϊτάνης: “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”



Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Θανάσης Γαϊτάνης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο των Τιτάνων Δράμας. Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τόσο τις διοικήσεις του συλλόγου όσο και τις αθλήτριες με τις οποίες συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και την Γιάννα Μυλωνά.

Αναλυτικά, ο γνωστός τεχνικός έγραψε: “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι λοιπόν και η δική μου διαδρομή ως προπονητής της Γυναικείας ομάδας των Τιτάνων Δράμας έφτασε στο τέλος της.
Μετά από οκτώ δημιουργικά χρόνια, έξι από αυτά στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, μπορώ να πω ότι φεύγω πλούσιος σε εμπειρίες, καλές μα και κακές στιγμές. Από όλες αυτές όμως κρατώ μόνο τις καλές αναμνήσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια. Όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα:
α) Τις διοικήσεις των Τιτάνων Δράμας.
β) Όλες τις αθλήτριες με τις οποίες είχα μία πάρα πολύ συνεργασία, αλλά ειδική αναφορά θα κάνω σε δύο. Την αρχηγό και στυλοβάτη της ομάδας μας τα έξι αυτά χρόνια στην Α2 Γυναικών την Λένια Κουτούση, η οποία ήταν πραγματική ηγέτης, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Ένας εξαίρετος χαρακτήρας που βοήθησε πάρα πολύ εμένα αλλά και τις μικρές αθλήτριες του Συλλόγου.
Επίσης την Λία Πελτέκη που τα τρία τελευταία χρόνια με απόλυτη συνέπεια ερχόταν από τις Σέρρες και με την μπασκετική της αξία, τον χαρακτήρα και την εμπειρία της μας βοήθησε πάρα πολύ.
γ) Τέλος θα ήθελα να πώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, την επί πολλά χρόνια συνεργάτιδά μου, παίκτρια και προπονήτρια Γιάννα Μυλωνά, με την οποία μοιραστήκαμε μαζί τις αγωνίες, τις πίκρες αλλά και τις ευχάριστες στιγμές που ήταν και οι περισσότερες. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα τα καταφέρει στα καινούργια της καθήκοντα. Οτιδήποτε χρειαστεί θα έχει την αμέριστη βοήθεια μου- εξάλλου το γνωρίζει πολύ καλά.
Γιάννα σου εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια”.
northbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου