Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ.

                           ΚΑΛΕΣΜΑ Δ. Σ. ΤΙΤΑΝΩΝ


Το 1990 μια μεγάλη παρέα από ανθρώπους του Δραμινού μπάσκετ , ίδρυσε τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ, σε μια προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του αθλήματος, που η πόλη μας τόσο πολύ αγαπάει.
Δουλεύοντας για 23 συνεχόμενα δημιουργικά χρόνια με επιμονή και όραμα, όλοι οι φίλοι που συμμετείχαν, με το δικό τους  ξεχωριστό τρόπο στο γήπεδο σα φίλαθλοι, στη διοίκηση σαν υποστηρικτές και χορηγοί, κατάφεραν να δημιουργήσουν  μια θαυμάσια και πολυπληθή κυψέλη μπάσκετ στην πόλη μας.
Τα αποτελέσματα γνωστά :
--- Συνεχή παρουσία της Ανδρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
--- Συνεχή παρουσία της Γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.
--- Κορυφαίες επιδόσεις των παιδικών και εφηβικών ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με αποκορύφωση την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Περιφέρειας και την 4η θέση της παιδικής ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2012-2013, γεγονός που την ανέδειξε και 1η επαρχιακή ομάδα.
--- Η μεγαλύτερη διάκριση μέχρι στιγμής προς τα παιδικά τμήματα του Δραμινού Μπάσκετ, η κλίση για συμμετοχή δύο παικτών της παιδικής μας ομάδας σε  δύο (2) Camp της Εθνικής Ελλάδας Παμπαίδων (Θεόδωρος  Γρηγοριάδης & Ιωάννης Κολοβής ).
Αυτήν τη δημιουργική προσπάθεια, καλούμαστε τώρα σα μια νέα παρέα με θέληση, φιλοσοφία και όραμα να συνεχίσουμε.
Μαζί με το συμβούλιο, που απαρτίζεται από ανθρώπους που αγάπησαν το μπάσκετ και μεγάλωσαν με αυτό, σας προσκαλούμε για συστράτευση στην προσπάθεια αυτή.
Μαζί με καταξιωμένους προπονητές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο Δραμινό μπάσκετ:
Γρηγοριάδη Νίκο
Γαϊτάνη Σάκη
Μπέσσα Θεόδωρο
Θεοδοσιάδη Στέφανο

Σας προσκαλούμε όλους στη συστράτευση αυτή  με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου .
 
                                                Ο Πρόεδρος
         Λαμπράκης Κωνσταντίνος            

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1994-1995 ΟΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΜVP ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!

klampran είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΤΕ! ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ! ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΤΕ, ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.. ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ!!!!

Δημοσίευση σχολίου