Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΙΤΑΝΕΣ

Μεγάλη διοικητική απώλεια στους Τιτάνες η αποχώρηση Σιάμπου από την προεδρία

SiamposΣτην Γ’ Εθνική και στον 2ο όμιλο του Βορρά η ανδρική ομάδα
Διοικητικές εξελίξεις θα έχουμε στους Τιτάνες και φυσικά σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν και τις μελλοντικές εξελίξεις στην ομάδα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Σιάμπος έχει πάρει την απόφαση του να παραιτηθεί και να μην ασχοληθεί διοικητικά άλλο με την ομάδα και απλά περιμένει να ολοκληρωθεί η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων, όπου οι Τιτάνες θα δώσουν το παρόν.
Το πρωτάθλημα παίδων στα Γρεβενά θα διεξαχθεί από τις 20 έως 24 του Ιούνη και η δραμινή ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία μετά από 20 χρόνια όπου δραμινή ομάδα κατάφερε σε ηλικιακό πρωτάθλημα να φτάσει σε τελική φάση.

Στενότερη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τον ΚΑΟΔ
Οι πληροφορίες μας λένε, ότι οι Τιτάνες θα έχουν πλέον ακόμη πιο στενή συνεργασία με τον ΚΑΟΔ, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία στην διοίκηση(ακόμη και σε θέση προέδρου) παράγοντα που συνδέει τις δύο ομάδες ή που σίγουρα θα έχει άμεση σχέση με τον ΚΑΟΔ.
Σίγουρα πάντως θα χρειαστεί μεγάλη συλλογική προσπάθεια, αφού μη ξεχνάμε ότι οι Τιτάνες έχουν δύο ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες, με τις γυναίκες στην Α2 και τους άνδρες στην Γ’ Εθνική
sportdrama.gr
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου