Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Έκλεισε πετυχημένα την χρονιά η ομάδα των Τιτάνων


Αγωνιστικός Απολογισμός 2011-2012.
Στην τέταρτη θέση με 16 νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις
Μια ακόμη εξαιρετική χρονιά ολοκληρώθηκε για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Τιτάνων Δράμας.
Η ομάδα μας, παραδοσιακή δύναμη πλέον στην κατηγορία, ολοκλήρωσε τη χρονιά με 16 νίκες και 6 ήττες σε 22 αγώνες, στην πολύ τιμητική 4η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς. Το πιο δύσκολο για μια ομάδα, είναι η καθιέρωση της σε μια κατηγορία και οι Τιτάνες τόσα χρόνια με την πολύ καλή τους παρουσία το έχουν καταφέρει.
Εξαιρετική η πορεία παρά την μείωση του μπάτζετ
Η φετινή πορεία της ομάδας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστούμε ότι το καλοκαίρι είχαμε μείωση στο μπάτζετ. Παρόλα αυτά, η πολύ καλή δουλειά που έγινε το καλοκαίρι στην προετοιμασία από τον Σάκη Γαϊτάνη που ξέρει πολύ καλά την κατηγορία, έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η πιο σημαντική νίκη που έκαναν οι Τιτάνες φέτος, ήταν εντός έδρας επί του Παναθλητικού Συκεών στις 24/3 με 64-54, μια ήττα που για τους φιλοξενούμενους ουσιαστικά ήταν το ματς που τους στέρησε την πρωτιά και την άνοδο.
Πλήγωσε η εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου
Η δραμινή ομάδα έκανε καλό ξεκίνημα, κερδίζοντας στη Θεσσαλονίκη τη ΜΕΝΤ με 51-63. Την δεύτερη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα 45-38 την Κομοτηνή και την Τρίτη είχε εύκολο έργο στη Λάρισα κερδίζοντας 58-75 την τοπική Ολυμπιάδα. Το 4 στα 4 έγινε πολύ εύκολα στην Κοζάνη επί του ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας με το επιβλητικό 26-104. Το ματς που ίσως στέρησε τους Τιτάνες να κάνουν το κάτι παραπάνω, ήταν η εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με σκορ 47-59 στις 13/11 για την πέμπτη αγωνιστική.
Μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου η ομάδα μας είχε σταθερά πολύ καλή και ισορροπημένη παρουσία και έκανε μόλις δύο ήττες ακόμη αναμενόμενες στη Θεσσαλονίκη από τον Παναθλητικό με 53-40 στις 11/12 στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής και στον Βόλο από τον πρωταθλητή της κατηγορίας Ολυμπιακό Βόλου με 64-58 στις 8/1 στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής.
Την έκτη αγωνιστική, η ομάδα μας κέρδισε 48-61 στην Πυλαία, την έβδομη εντός κέρδισε 67-30 τον Μέγα Αλέξανδρο Εχεδώρου, την ένατη 71-32 την Πράσινη Γωνία και την ενδέκατη και τελευταία του πρώτου γύρου και πάλι εντός κέρδισε εύκολα 74-33 τον ΑΟ Σερρών.
Σταθερά καλή παρουσία και στον δεύτερο γύρο
Ο δεύτερος γύρος κύλησε φυσιολογικά με καλή πορεία για τους Τιτάνες και μεγαλύτερη νίκη αυτή που αναφέραμε στο ξεκίνημα του ρεπορτάζ στη Δράμα επί του Παναθλητικού. Πιο αναλυτικά η πορεία του δεύτερου γύρου για τα κορίτσια του Σάκη Γαϊτάνη: Νίκη εντός 78-45 επί της ΜΕΝΤ και νίκη εκτός με 34-57 στην Κομοτηνή. Άνευ αγώνα νίκη επί της Ολυμπιάδας Λάρισας και εύκολη εντός έδρας επικράτηση 78-23 επί του ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας. Δεύτερη ήττα την ίδια χρονιά από την Αναγέννηση στο Ρύσιο αυτή την φορά με σκορ 62-49 για την πέμπτη αγωνιστική. Την έκτη αγωνιστική εντός έδρας επικράτηση 55-38 επί της Α.Ε. Πυλαίας και την έβδομη νίκη στο Καλοχώρι επί του Μέγα Αλέξανδρου με σκορ 42-56. Ακολουθεί η μεγάλη νίκη με τον Παναθλητικό που αναφέραμε και το εύκολο διπλό την ένατη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στην Πράσινη Γωνία με σκορ 36-75. Η δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε από τον Ολυμπιακό Βόλου την δέκατη αγωνιστική με σκορ 54-67 και στο φινάλε σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η ήττα με 64-54 στις Σέρρες από τον ΑΟ Σερρών.
Έτσι έκλεισε η χρονιά με 16 νίκες και 6 ήττες, δύο από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Βόλου, δύο από τον τρίτο της βαθμολογίας την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και από μια από Παναθλητικό και Σέρρες την τελευταία αγωνιστική.
Κορυφαία σε απόδοση και σκόρερ η Λένια Κουτούση
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, κορυφαία σκόρερ και παίκτρια της ομάδας μας και ίσως όλης της κατηγορίας, η Λένια Κουτούση. Σπουδαίες εμφανίσεις από την ψηλή της ομάδας που είχε βοήθειες από την Ανθή Γαϊτάνη και την Ξένια Γιαντσιώρη κατά κύριο λόγο κάτω από τα καλάθια.
Στην περιφέρεια πολύ καλή ομαδική δουλειά έκανε η Λία Πελτέκη που αποδείχθηκε μια εξαιρετική μεταγραφή από τις Σέρρες, με τις Σταμπουλίδου, Κεσεσίδου σε πολλά ματς της ομάδας επίσης να δίνουν λύσεις.
Στο ρόστερ της ομάδας φυσικά υπάρχουν και πολλές νεαρές παίκτριες που αποτελούν την ελπίδα του συλλόγου για το μέλλον
2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ/ ΒΟΡΡΑΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ – ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 64-54
ΜΕΝΤ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ 46-64
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΟΚ 20-0 άνευ αγώνα
ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ 67-82
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ 72-50

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 42
2.ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 42
3.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ 39
4.ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 38
5.Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ 36
6.ΚΟΜΟΤΗΝΗ 34
7.ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ 32
8.ΜΕΝΤ 31
9.ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ 30
10.ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ 26
11.ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 21
12.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 14
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου