Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΝΕΑΡΟΣ Σ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Πέρυσι έχασε μόλις ένα παιχνίδι συνολικά στο ανδρικό και το εφηβικό πρωτάθλημα, και αυτό λόγω φροντιστηρίου!
 Έφτασε στη τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο!
 Πέρασε στην σχολή που επιθυμούσε!
Με λίγα λόγια, είχε πρόγραμμα!
 Φέτος, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη προσπάθεια της ομάδας μας! Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε για ακόμη μια χρονιά μαζί μας τον Σάββα Χριστοφορίδη!

 


Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΟΔ Ο Γ. ΜΙΓΔΑΝΗΣ

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του νέου προέδρου του  ΚΑΟΔ Γιάννη Μιγδάνη στον δημοσιογράφο Δ. Αδάκτυλο και στο STAR Δράμας.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Δ. ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗ Ο ΚΑΟΔ

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ:Ο Κ.Α.Ο.Δ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο guard Δημήτρη Ζαφειρούδη, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στον ΟΦΗ στον 1ο όμιλο της National League 1.
Δημήτρη, καλώς όρισες στην οικογένεια του Κ.Α.Ο.Δ. και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδα μας!

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

ΚΑΟΔ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΕΡΓΙΕΝΚΟ

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ:Ο Κ.Α.Ο.Δ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον small forward Ευγένιο Σεργιένκο ύψους 2,01 που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Elite League και στην Αυστριακή Mattersburg Rocks.
 Καλώς ήρθε Ευγένιε στην οικογένεια του Κ.Α.Ο.Δ. και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου.

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Σ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει βόλεϊ, παίζει μπάσκετ και κείμενο

ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Ο Σάββας Καραγιαννίδης θα είναι παίκτης της ομάδας μας την επόμενη σεζόν!
Ο Σάββας αγωνίζεται ως γκαρντ και τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ και στην ομάδα των Τιτάνων με διπλό δελτίο.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας, τον Αίαντα Κομοτηνής και την Ελευθερούπολη, με την οποία έφτασε μέχρι το πανελλήνιο εφηβικό πρωτάθλημα, ενώ αντίστοιχες συμμετοχές είχε και με την ομάδα των Τιτάνων.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΙΤΑΝΩΝ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Καβαλιώτη παίχτη που αγωνίζεται στην θέση 1, Κωνσταντίνος Χιοκτουρίδης
Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ένωσης Καβάλας και έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Καβάλας και στον ΑΟ Καβαλας στα αντρικά τμήματα.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ και κείμενο Μπορεί να είναι εικόνα μπάσκετ και κείμενο που λέει "19 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ BASKETBALL AOEATOY ΑΘΛΗΤΙΚΗ M ΕΝΩΣΗ ONN 94 POE 199 ΔΡΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ATOPIA ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 6-15 ΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΑΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. Α.ΜΑ.Θ. JUNIOR TMΗMA 6-8 ΕΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Γκόγκας Θεόδωρος 6937 423 693 Μυλωνά Ιωάννα 6936 666 223 ENAPEH ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ"






ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο           

Ξεκίνησε τις προπονήσεις, η πολύ ενισχυμένη με σπουδαίες μεταγραφές, ομάδα της Προσοτσάνης στο κλειστό γυμναστήριο <<Γεώργιος Μακρής >>  για την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ

Ανακοίνωσε Γιώργο Γεωργίου ο Έσπερος Λαμίας

Την απόκτηση του Γιώργου Γεωργίου ανακοίνωσε ο Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας, με τον νεαρό φόργουορντ-σέντερ να έχει αγωνιστεί επίσης σε Ελευθερούπολη και ΚΑΟ Δράμας.

ΚΑΟΔ: Σήμερα έγινε η πρώτη προπόνηση

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κραχτίδη η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και άτομα που παίζουν μπάσκετ

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ Σ. ΤΖΟΥΜΑ

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΙΤΑΝΩΝ:Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Καβαλιώτη παίχτη που αγωνίζεται στην θέση 2, Σταμάτη Τζούμα.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ανατόλια Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ορφέα Πλαγιαρίου και στον Ζέφυρο. Ακολούθως, μεταγράφηκε στον Ηρακλή Καβάλας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια σε ομάδες της Γ’ Εθνικής στη Βουλγαρία. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε για τους Μακεδόνες Κρηνίδων, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον ΑΟΚ Καβάλας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα μπάσκετ και κείμενο
 

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ Κ. ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ και κείμενο

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Σιταρίδη για την σεζόν 2024-2025
Παρά την πρόσφατη ατυχία του τραυματισμού του , η πίστη στις ικανότητες του είναι αδιαμφισβήτητη και μαζί με το πνεύμα μαχητή που τον διακρίνει είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει βασικό γρανάζι στη νέα σεζόν.

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο Α. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ και κείμενο          

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Α.Ο. Προσοτσάνης και Άγγελος Καραϊσκάκης συνεχίζουν τη πολύπλευρη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν!
Ο Άγγελος Καραϊσκάκης θα είναι παίκτης του Α.Ο.Π. και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ παράλληλα θα αναλάβει και τα καθήκοντα του γυμναστή της ανδρικής μας ομάδας, καθώς είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το μπάσκετ.
Η συνεργασία της ομάδας μας όμως δεν θα μείνει εκεί, καθώς ο Άγγελος θα αναλάβει όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας, που αναμένεται να ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν. Με την εμπειρία του στο χώρο του μπάσκετ ως παίκτης παρά το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και με τις γνώσεις του ως γυμναστής και προπονητής μπάσκετ, αναμένεται να κερδίσει όλους τους μικρούς μας φίλους!

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ Ν. ΝΕΔΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ:

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του προπονητή του αντρικού τμήματος κυρίου Κακατσίδη Ιάκωβου συνεχίζουμε με την ανακοίνωση του ρόστερ της ομάδας, το οποίο φέτος θα είναι ιδιαίτερα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό.
Δεν είναι δυνατόν να μην ξεκινήσουμε την ανακοίνωση του ρόστερ από τους 2 βασικούς πυλώνες της ομάδας μας που ανανεώνουν και φέτος, τον αρχηγό μας Δημητρίου Γεώργιο και τον φορ της ομάδας Νέδη Νικόλαο.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ, φανέλα μπάσκετ και κείμενο Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Κ.Α.Ο.Δ.: Προ των πυλών ο έμπειρος forward Μάρκος Κοντογιάννης

 

Πολύ κοντά στην απόκτηση  του ψηλόσωμου forward Μάρκου Κοντογιάννη φαίνεται να είναι ο Κ.Α.Ο.Δ.

Ο Μάρκος Κοντογιάννης γεννήθηκε το 1985 έχει ύψος 2,05  ενώ την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον ΑΟΚ Χανίων στον 3ο όμιλο της National League 2.

Τέλος, θυμίζουμε η πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις  εγκαταστάσεις του Δ. Κραχτίδης.

dramasport.gr

Ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο… έμπειρος Καζαμίας και οι… πρωτάρηδες Πουρλίδας και Κεραμιτσόπουλος

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Βασίλης Καζαμίας συμμετέχει στην προετοιμασία του Άρη.

Ο 17χρονος γκαρντ, την περσινή σεζόν, έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία των κιτρινόμαυρων (μετά τον Μιχάλη Ρωμανίδη), που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα με την πολωνική Σλασκ Βρότσλαβ.

Τον Μάρτιο του 2024 ο Καζαμίας ενηλικιώνεται ενώ είναι και μέλος της εφηβικής ομάδας αλλά και της θυγατρικής του Άρη, του Ναύαρχου Βότση, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της National League 2 (παλαιότερα γνωστή ως Γ’ Εθνική).

Φέτος όμως στην προετοιμασία του Άρη συμμετέχουν δύο ακόμη νεαροί. Ο 17χρονος Βασίλης Πουρλίδας, που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Ζαφειράκη Νάουσας και ο 17χρονος Νίκος Κεραμιτσόπουλος, ο οποίος “μετακόμισε” φέτος από τη ΔΕΚΑ στον Άρη και θα ενισχύσει την εφηβική ομάδα.

Περισσότερα εδώ https://yellowradio.gr/%ce%bf-%ce%ad%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b6%ce%b1%ce%bc%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b7%ce%b4%ce%b5/ 

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

 Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο και κείμενο

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

ΚΑΟΔ: Ο Ρ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Ανακοίνωση ΚΑΟΔ: Ο Ραφαήλ Στεφανίδης ύψους 2.08, αθλητής που προέρχεται από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας, συμμετέχει για τρίτη χρονιά στο ανδρικό τμήμα της ομάδας μας.
 Ραφαήλ σου ευχόμαστε μια παραγωγική χρονιά με τα χρώματα του Κ.Α.Ο.Δ. και πολλές επιτυχίες!

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΚΑΟΔ: Συνεχίζει και για τη νέα χρονιά ο αρχηγός Δημήτρης Μπέσσας .

 

Ανακοίνωση του ΚΑΟΔ: Ο Κ.Α.Ο.Δ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Μπέσσα.

Ο Δημήτρης γέννημα θρέμμα της ομάδας μας πρωταγωνίστησε τα τελευταία 3 χρόνια με την φανέλα του Κ.Α.Ο.Δ. και βοήθησε σημαντικά στην άνοδο της ομάδας μας στην National League 1, καθώς επίσης ήταν και από τους παίκτες που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά.

Δημήτρη ευχόμαστε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Κ.Α.Ο.Δ.